Diada de Sant Jordi 2021 Barcelona

Aquest any serà una Diada de Sant Jordi diferent, i es que amb l’arribada a les nostres vides de la COVID-19 ens hem hagut d’adaptar a molts canvis. I aquest és un d’ells.

El pròxim Sant Jordi a Barcelona tindrà una durada de 3 dies, el qual tindrà inici el dia 21 d’abril i finalitzarà el 23 d’abril. La festa, s’allargarà fins a les 20 o fins les 21, depèn de cada municipi a partir de les restriccions sanitàries i sempre un parell d’hores amb anterioritat al toc de queda vigent.

Aquest Sant Jordi serà més modest que altres anys, però molt millor que l’any passat i amb totes les mesures de seguretat establertes.

A Barcelona, s’han donat d’alta 275 parades que es distribuiran en 10 grans espais amb la finalitat de descongestionar els recorreguts dels visitants, espais on s’ubicaran els escriptors per realitzar la tradicional firma de llibres, destacar que aquest any no es permetrà realitzar Selfies ni tocar als autors. Només podran muntar parades els sectors professionals del llibre i les floristeries, excluint així als tradicionals permisos que es donaven a entitats socials o a estudiants .

El Gremi de Llibreters de Catalunya calcula que els escenaris del Passeig de Gràcia (en un tram ininterromput des de Aragó a Ronda de Sant Pere), el Palau Robert, els Jardinets (Diagonal-Passeig de Gràcia), la plaça Reial, el passeig de Lluís Companys-Arc de Triomf i la Diagonal, entre d’altres són ideals per acollir 180 parades repartides en aquestes zones.

Les característiques d’aquest any seran establertes per l’ús de perímetres de seguretat, gel hidroalcohòlic, mascaretes, aforament limitat i circuits d’entrada i sortida.

Des de Rosa Sant Jordi us animem a gaudir de les festes de Sant Jordi i per aquells que no vulguis sortir de casa ja poden comprar online les nostres roses de ferro forjat des de la nostra tenda online Rosa Sant Jordi. Roses de ferro forjades a mà per un mestre artesà en una autèntica ferreria, no en trobaràs dues roses d’iguals.

Contacta amb nosaltres per a més informació o per a resoldre qualsevol dubte.