Ofertes 2023 en roses forjades a mà

Estàs pensant a regalar una Rosa per Sant Jordi? Innova! A Rosa Sant Jordi elaborem roses forjades a mà, no trobaràs dues d'iguals.

Aprofitant que en breu arriba Sant Jordi, volem fer-te conèixer els diferents enviaments, promocions i descomptes per Sant Jordi.

Descomptes Sant Jordi 2023

Estàs buscant descomptes en roses Sant Jordi? Nosaltres en tenim! 

Fes les combinacions que més t'agradin i podràs utilitzar un d'aquests codis de descompte*:

- SANTJORDI10: 10% de descompte adquirint 2 o més unitats.

- SANTJORDI15: 15% de descompte adquirint 5 o més unitats.

- SANTJORDI20: 20% de descompte adquirint 10 o més unitats. 

*El percentatge no s'aplicarà sobre el suplement dels gravats. La targeta personalitzada no computa com a unitat.

Per inserir el codi promocional només heu de clicar a l'enllaç "Teniu un codi promocional?", i introduir el codi corresponent.

iyo8kTaczAPLN4lIuVnZZ-XU3q8QCcWzzRsUH1ssRwWbI0viS5wTO7wXZ1qmTOQt4De7x6-DxezS4q4xoOXjSwoA7bicKqnYJh6SL2OniBynBzyuSQIa9tUxIkbVFHoqcLhVw1lw

Diferència entre roses eternes i Roses forjades

Les roses eternes són roses naturals cultivades que, després de ser recollides, són tractades amb un procés de liofilització. Aquest tipus de roses tenen una durada d’uns tres anys, en canvi, les roses forjades tenen una durada per tota la vida, sense data de caducitat.

Les roses eternes han d’estar en llocs preferiblement secs, amb poca humitat i tenir molta cura per allargar al màxim les seves qualitats, en canvi amb les roses forjades això no és necessari. Les pots tenir en qualsevol entorn!

Des de Rosa Sant Jordi, recomanem la compra d’una rosa forjada, ja que és un regal únic, cada rosa és diferent. A més, són poc vistes. 

Totes les roses són productes elaborats de manera artesanal, fetes per el nostre mestre artesà, Jacobo. Aquestes, estan forjades a un calor de més de 1500ºC. Artesania d’alta qualitat, per crear un adorn encantador i que aconsegueix ser subtil i cridaner, ja que aquestes roses no passen desapercebudes.

Si tens qualsevol dubte contacte ara amb nosaltres i et resoldrem els dubtes encantats.

Trobaràs roses per Sant Jordi i molt originals! Recorda, Rosa Sant Jordi.