Diada de Sant Jordi 2022 Barcelona

Tens ganes de Sant Jordi 2022 a Barcelona? Aquest any ens recuperem de la majoria dels canvis que la covid-19 ha portat a les nostres vides, i una de les festes més estimades per tothom, retorna a Barcelona amb més ganes que mai.

 

La diada de Sant Jordi 2022 a Barcelona començarà escalfant motors els dies 21 i 22 d'abril, quan llibreters i floristes ja podran sortir al carrer i muntar les seves típiques parades davant dels seus establiments. Com en anys anteriors, els flequers també faran lluir els ja tradicionals pans de Sant Jordi.

 

El tret de sortida de la Diada serà el 22 d'abril a les 18:00h al Saló de Cent, on l'escriptora Imma Monsó serà l'encarregada de fer el pregó. Els autors i editors reprendran el tradicional esmorzar de Sant Jordi el dissabte 23 d'abril al Palau de la Virreina, en col·laboració amb la Cambra del Llibre i gremis i associacions d'escriptors.

 

Tornen les signatures! Element emblemàtic de la Diada, enguany es podrà gaudir novament de les firmes per part dels escriptors en diferents espais que s'habilitaran per a aquesta finalitat. No t'oblidis de fer-te una selfie amb el teu autor/a preferit i gaudeix de la seva obra.

 

Una de les novetats més esperades de Sant Jordi 2022 serà la superilla al centre de la ciutat. Delimitada per Gran Via, Diagonal, Pau claris i Balmes, aquesta zona estarà reservada a vianants i els vehicles podran circular pels carrers perimetrals - a més de pel carrer Aragó i València. Dins d'aquesta superilla, cal destacar els espais reservats a professionals de llibre i flor (l'eix del Passeig de Gràcia) i els espais per a associacions i entitats (Rambla de Catalunya). També es podran trobar altres espais exclusius per a llibreters i floristes repartits per diversos punts de la ciutat .

 

Recorda que és habitual per la diada les portes obertes a Barcelona: visita i descobreix edificies i espais emblemàtics de la ciutat que estaran oberts als ciutadans.

 

La covid, però, encara no ha marxat. La previsió per part de l'Ajuntament de Barcelona és complir les restriccions sanitàries vigents. Es recomanarà l'ús de mascareta a l'exterior - no serà obligatòria - especialment per a zones amb aglomeracions. Serà obligatòria dins d'espais tancats (floristeries i llibreries)

 

Els greus fets que estem vivint fan preveure que les roses seran més cares per Sant Jordi - degut a la vaga de transportistes i l'increment de preus generalitzat - i també és previsible que hi hagi algunes incidències amb l'abastiment, tal com ja va passar el 2021 amb la covid.

Et vols anticipar a Sant Jordi? Deixa que t'hi ajudem. Encarrega tranquil·lament des de casa una de les nostres roses de ferro forjat a la nostra botiga online Rosa Sant Jordi. Les nostres Roses de ferro forjades a mà estan creades per un mestre artesà en una autèntica ferreria al peu del Montseny. Cada rosa és única - com la persona a qui li regalaràs - i per això  no trobaràs dues roses iguals.

Contacta amb nosaltres per a més informació o per a resoldres qualsevol dubte.